Raskošna elegancija

DOSTAVA NIJE URAČUNATA U CENU!

Detalji:

Cvetovi: Kombinacija puder roze ruža, belih ruža, ljubičastih ljiljana i zelenog ukrasnog cveća stvara elegantan i romantičan aranžman.

Zelenilo: Delikatne zelene lisne strukture i gipsofila doprinose prirodnom i svežem izgledu aranžmana.

Aranžman: Cveće je pažljivo aranžirano u sofisticiranoj kutiji sa tačkicama, savršenoj za darivanje u posebnim prilikama kao što su rođendani, godišnjice ili kao znak pažnje i ljubavi.

Dodatni ukrasi: Elegantna kutija sa ručkama i dekorativnim tilom dodaju sofisticiranu završnicu ovom poklonu, čineći ga idealnim izborom za elegantno darivanje.

Informacije:

Kategorija:

Opis:

Bujan poklon aranžman prožet elegancijom i luksuzom, gde se puder roze i bele ruže stapaju sa ljubičastim ljiljanima i zelenim ukrasnim cvećem u harmoničnu celinu. Ovo cveće, okupano svežinom, neodoljivo podseća na ljubav i radost. Delikatni pupoljci i puni cvetovi, zajedno sa elegantnom kutijom i dekorativnim tilom, ne samo da očaravaju svojim izgledom, već šire i diskretan, sladak miris, obećavajući veselje i radost koje cveće i pokloni nose sa sobom. Savršen poklon za posebne prilike koje zaslužuju poseban izraz pažnje.