Buket plavi melodični san

5.000,00 RSD

DOSTAVA NIJE URAČUNATA U CENU!

Detalji:

Cvetovi: Kombinacija plavih i belih hrizantema, belih ljiljana, ruža, i drugih sezonskih cvetova stvara elegantan i svež aranžman.

Zelenilo: Delikatne zelene lisne strukture doprinose prirodnom i svežem izgledu buketa.

Aranžman: Cveće je pažljivo aranžirano u stilu raskošnog buketa, savršenog za darivanje u posebnim prilikama ili kao znak pažnje i ljubavi.

Dodatni ukrasi: Elegantna pakovanja i satenske trake, kao i dodatni ukrasi poput plišanog medvedića, dodaju sofisticiranu završnicu ovom buketu, čineći ga idealnim izborom za elegantno darivanje.

Informacije:

Kategorija:

Opis:

U buketu „Plavi Melodični San“ plave i bele hrizanteme, ljiljani, ruže i drugi sezonski cvetovi stvaraju melodiju boja i tekstura. Svaki cvet je pažljivo odabran i pažljivo aranžiran kako bi stvorio harmoniju i eleganciju. Ovaj raskošan buket ne samo da odiše svežinom plavih tonova, već i unosi osećaj mira i harmonije. Delikatne zelene lisne strukture dodaju prirodni izgled, dok elegantna pakovanja sa satenskim trakama i dodatni ukrasi poput plišanog medvedića čine ovaj buket idealnim izborom za posebne prilike. „Plavi Melodični San“ je simbol ljubavi, pažnje i sofisticiranosti, čineći svaki trenutak posebnim i nezaboravnim.