Royal elegance

3.500,00 RSD

DOSTAVA NIJE URAČUNATA U CENU!

Detalji:

Cvetovi: Kombinacija belih ruža, lisijantusa, hrizantema, gipsofila i sezonskog cveća stvara elegantan i sofisticiran aranžman.

Zelenilo: Delikatne zelene lisne strukture doprinose prirodnom i svežem izgledu buketa.

Aranžman: Cveće je pažljivo aranžirano u stilu raskošnog buketa, savršenog za darivanje u posebnim prilikama ili kao znak pažnje i ljubavi.

Dodatni ukrasi: Elegantna pakovanja i satenske trake dodaju sofisticiranu završnicu ovom buketu, čineći ga idealnim izborom za elegantno darivanje.

Informacije:

Kategorija:

Opis:

Royal Elegance je buket koji osvaja svojom luksuznom raskoši i besprekornom elegancijom. Kombinacija belih ruža, lisijantusa, hrizantema, gipsofila i sezonskog cveća stvara izvanredno sofisticiran aranžman. Svaki cvet pažljivo je biran i aranžiran kako bi stvorio savršen sklad boja i tekstura, ističući se u svojoj lepoti i sjaju. Zelene lisne strukture doprinose prirodnom izgledu buketa, dodajući mu svežinu i živost. Elegantno pakovanje i satenske trake dodaju luksuznu i sofisticiranu završnicu, čineći „Royal Elegance“ idealnim izborom za svečane prilike koje zahtevaju nešto posebno i izuzetno.